Toppmeny

Vill du stötta oss?

DigiKoll är en ideell satsning av UniPoll AB, som även utvecklat och ansvarar för Länkskafferiet och Legala handboken. UniPoll drivs av en övertygelse om att IT, rätt använt, kan komplettera, berika och förändra både lärande och undervisning till det bättre. Tekniken gör det möjligt att anpassa förutsättningarna efter varje individs behov. Detta är särskilt viktigt för barn och vuxna med funktionsvariationer, särbegåvning eller som har svenska som andraspråk.

Idag finns det stora skillnader både mellan individer och skolor när det gäller användningen av IT för att underlätta lärande. Vi startade DigiKoll för att dela med oss av våra erfarenheter. Genom att skapa och erbjuda en flexibel och inspirerande lärgemenskap hoppas vi kunna bidra till att fördjupa den digitala kompetensen hos alla som är intresserade av utbildning och lärande och som jobbar inom förskola/skola, högre utbildning eller med vuxnas lärande.

Att utveckla och underhålla DigiKoll känns väldigt meningsfullt, men tar mycket tid. Vårt mål är att allt material ska vara öppet, gratis och tillgängligt och att den som vill och behöver också ska kunna få personlig handledning.

Vi vill samtidigt INTE att innehållet i våra kurser ska färgas av reklam eller styras av utomstående intressenter. Därför behöver vi din hjälp!

Du kan stötta DigiKoll genom att bli månadsgivare alternativt donera ett engångsbelopp via Swish eller bankgiro. Vi är tacksamma för alla bidrag!

Bli månadsgivare

Välj ditt belopp nedan:

För att avsluta en månadsgåva, hör av dig till oss på info@digikoll.se. Om du vill säga upp din månadsgåva behöver vi veta vilken mailadress du angav när du skickade in första gången.

För över en slant via Swish

Du kan swisha till oss genom att öppna Swish-appen på din mobil, klicka på QR-symbolen uppe till höger och scanna rutan här nedan:

För över pengar via din Internetbank

Du kan även göra en inbetalning på valfri summa till vårt BG: 5406-1411

Hjälp oss att synas – dela och sprid!

Internet är stort och det är lätt att drunkna i informationsfloden. Ju fler som hittar till DigiKolls lärgemenskap desto större erfarenhetsutbyte kan vi skapa kring användningen av IT i lärande och undervisning! Hjälp oss genom att tipsa din rektor, dina kollegor och vänner att testa DigiKoll!

Gilla och följ oss på Facebook så får du upp våra inlägg i ditt flöde.

Sponsra oss – få en inspirationsdag om IT och lärande

Gillar du vad vi gör, så kan du också sponsra oss med en valfri summa. I gengäld kan vi bjuda på en inspirationsdag om IT och lärande, där du kan välja inriktning och målgrupp. Låter det intressant, hör av dig till oss på info@digikoll.se så berättar vi mer!

Stötta oss på andra sätt

Kanske vill du hjälpa oss att skapa nytt kursinnehåll och övningar inom ett område som du är särskilt bra på. Då är du välkommen att kontakta oss på info@digikoll.se